Safaritent met sanitair

Een safaritent met sanitair zie je steeds vaker op campings en glampings in heel Europa. Een tent met eigen badkamer zorgt toch wel voor net wat extra luxe en comfort. Dat betekent dat je niet midden in de nacht of in de ochtend in je pyjama de camping over hoeft om naar de wc te gaan of om even te douchen. Fijn voor gezinnen met kleine kinderen en het geeft daarnaast extra privacy en gemak.

plattegrond image

 

Safaritent met sanitair huren?

Steeds vaker kiest men ervoor om een luxe safaritent met badkamer te huren. De safaritenten met badkamer zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Er is een complete keuken en woonkamer met eettafel en een ruim terras met grote luifel. Op het terras staat veelal comfortabel meubulair, zodat je heerlijk kunt relaxen. Het canvasdoek en houten frame geven de safaritent een natuurlijke en luxe uitstraling.

De safaritent met eigen sanitair is geschikt voor 2 to 8 personen. Je kunt dus kiezen voor een heerlijke Glamping vakantie of weekend weg met z'n tweetjes, of genieten van een welverdiende vakantie met het hele gezin! Origineel overnachten in een luxe safaritent is een bijzondere ervaring voor iedereen. Je kunt kiezen uit meerdere landen en regio's. Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt. 

Safaritent met sanitair in Frankrijk

Safaritenten met badkamer in Italië

Safaritent met eigen sanitair in Kroatië

Ook zie je deze luxe Glamping tenten steeds meer in Spanje, langs de Spaanse Costa. Zo kun je je Glamping vakantie bijvoorbeeld vieren aan de Costa Brava of de Costa Dorada.

Safaritent met sanitair in Spanje

Wil je niet te ver weg of wil je genieten van een weekendje weg in de Benelux, dan kun je uiteraard ook een luxe safaritent met badkamer huren in Nederland, Duitsland of België.

Safaritenten met sanitair in Nederland

Safaritent met badkamer in Duitsland

Safaritent met sanitair in België