Glamping

Glamping is niet meer weg te denken uit het huidige vakantie aanbod. Glamping tenten zijn er in vele soorten en maten, van safaritent, airlodge, safaritent met badkamer tot een luxe tent, lodgetent met eigen sanitair of een luxe Glamping lodgetent. Je kunt kiezen voor tenten voor stellen, vrienden of voor het hele gezin. Zo vind je altijd je ideale Glamping vakantie.

plattegrond image

 

 

Wat is Glamping?

Glamping is een samenvoeging van de woorden “glamour” en “camping” en staat voor luxe kamperen in een Glamping tent of accommodatie, voorzien van alle gemakken en comfort. Bij Glamping profiteer je van heerlijke bedden, een comfortabele zitmogelijkheid en vaak zelfs je eigen keuken of kitchenette en een ruim terras. En bij de meeste Glamping accommodaties die je hier kunt vinden zit sanitair inbegrepen!

Welke Glamping vakantie past het beste bij mij?

Een Glamping vakantie past eigenlijk bij iedereen. Ben je een rasechte kampeerder, dan kies je bijvoorbeeld voor een safaritent op een kleinschalige camping of charme camping in de natuur. Sommige tenten hebben privé sanitair naast de tent of in een gemeenschappelijk gebouw, maar dit kun je zelf bepalen en selecteren. Heb je liever wat meer luxe? Kijk dan eens naar een lodgetent deluxe of een airlodge met twee verdiepingen voor kamperen met extra ruimte en luxe. Zo vul je je eigen mate van luxe helemaal zelf in. 

Glamping Vakantie boeken in Europa

Voor het boeken van je Glamping vakantie kun je kiezen uit vele bestemmingen en regio's in Nederland en Europa. Wij hebben alvast een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Luxe Glamping accommodatie in Nederland

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een Glamping vakantie in Europa en genieten van andere culturen, het eten en de Mediteriaanse sferen in Frankrijk, Italië, Spanje of Kroatië.

Safaritent met sanitair in Frankrijk

Glamping vakantie boeken in Italië

Glamping tent huren in Spanje

Safaritenten met badkamer in Kroatië

Liever niet te ver rijden? Kies dan voor een Glamping tent of accommodatie in Duitsland of België. 

Glamping tent in Duitsland

Luxe Glamping vakantie in België